nenormalni

Humanitarni koncerti: za Slavicu Obradović i malu Ljubicu

Dva humanitarna koncerta biće održana ove nedelje u Bitef Art Cafe-u. Tribjut bend (NE)normalni Balašević sviraće u sredu, 24. aprila od 21h za Slavicu Obradović koja mora na transplataciju jetre. MasterBlaster će svirati u nedelju, 28. aprila od 20:30h za malu Ljubicu Adamić.

(NE)normalni Balaševic tribute u muzičko-superherojskoj borbi za Slavicu Obradović

Sreda, 24.4. od 21h

(NE)normalni su se oprostili od sviranja Balaševićevih pesama, ali će se skupiti još jednom u Bitef Art Cafeu da odsviraju najlepše Đoletove pesme.

Pridružite im se u muzičko- superherojskoj borbi za Slavicu Obradović koja mora na transplataciju jetre, a potrebno je sakupiti 110.000 eur.

 Ulaznica je simboličnih 250 din, a sav prihod od prodaje karata i pića ide na Slavičin račun. Takođe će biti postavljena i kutija za priloge na ulazu u klub.

Deca Deci: Humanitarni koncert MasterBlastersa za malu Ljubicu

Nedelja, 28.04. od  20:30h

 Deca su rešila da uzmu stvar u svoje ruke!

Masterblastersi, tinejdž školski bend Master Blaster Studio, odlučili su da naprave koncert i da novcem od ulaznica pomognu maloj Ljubici Adamić. I neće se tu zaustaviti.

“Odrasli, od vas očekujemo da ovu akciju svom snagom podržite. Dakle: Bitef Art Cafe 28.04. od 20:30! Za one koji nas još uvek ne znaju, mi smo prva beogradska škola rok i pop muzike, postojimo već četiri godine, a Masterblastersi su bend u kome su okupljeni naši najbolji učenici. Oni će u nedelju predstaviti publici svoj repertoar, sastavljen od brojnih svetskih i domaćih rok hitova.”