fbpx

Seksi tange za muškarce

Dobro “upakovan” paket

Možda mislite da je vaš dragi najveći šarmer na svetu koji zna da vas obraduje i veoma često iznenadi poklončićima, pažnjom, putovanjima i romantičnim večerama. Znamo da nežni pogledi i dodiri, pa i zanimljiv i seksi veš raspaljuje maštu oboma. A da li biste voleli da vidite svog mačo muškarca u seksi tangama?

Seksi i čipkan veš je rezervisan za dame, a pamučne bokserice za muškarce. No, da li je baš tako?

Vrlo malo muškaraca pokazuje interes za modu. Većina njih će da povede svoju partnerku u kupovinu i pitati kako im stoji odeća i da li su sve lepo uparili kako valja. Pojedine studije su pokazale da mlađi muškarci često “puštaju” da ih partnerke same oblače. Međutim, odeća koju muškarci najčešće biraju sami jeste donji veš. I obično u taj donji veš spadaju gaćice ili bokserice.

Studije pokazuju da čak 20 odsto muškaraca nosi tange. Kada su upitani zašto su se baš opredelili da nose tange, većina njih je odgovorila da im torzo izgleda fenomenalno, polni organ u tangama izgleda mnogo veće, a i zategnuta guza dolazi do izražaja. Oni muški koji nisu ljubitelji ovih minijaturnih gaćica, objasnili su da tange ne vole jer smatraju da su veoma neudobne za nošenje, kao i da su previše ženstvene i kao takve rezervisane za nežniji pol.

Bilo kako bilo, tange su među jačim polom sve popularnije, pa ako vas partner iznenadi novim modnim detaljem, podržite ga. Bitno da je njemu udobno i da se oseća seksi u tangama, a vi ne tražite zamerku, na raspologanju vam je dobro “upakovan” paket, pa ga pametno iskoristite.

 foto: YouTube screenshot