LookerWeekly blog ilustracija
LookerWeekly blog ilustracija

Šorca koliko i pameti: “fashion selection” princip

Predložila bih jedan, pre svega, zanimljiv način kako da se zabavite na ulici i da u roku od par sekundi ocenite da li je neka osoba, u ovom slučaju ženskog pola, za vas.

Ova brza procena vrlo je efikasna, jer već na prvi pogled možete da procenite potencijale buduće partnerke. Najefikasnija od svih, najzabavnija i veoma laka za dijagnostikovanje ličnost je metoda po principu fashion selection – koliko šorca toliko i pameti!

Da se razumemo, kao autorka ovog teksta vam tvrdim da nemam celulit niti krive ili debele noge, već iskreno verujem da se kroz život može ići glavom umesto zadnjicom.

Devojke su lepe, i noge su im lepe, a šorčići slatki. Ipak, zamislite te gole butine i napola obnažene zadnjice kako se lepe na znojava sedišta gradskog prevoza, kafića i kafana… Za ovaj modni trend bi se moglo reći da nije zdrav, a ni moralan. Međutim, pitanje je zašto je toliko popularan?

Ako bih bila hroničar ovog vremena, rekla bih da su Beograđanke, te 2012. godine, nosile velike naočare, duge iscrtane nokte, i kratki šorc.

Ovo leto jeste vrelo, ali nikad nije toliko toplo da je vreme za vruće pantalone. Zna se kad je vreme, a Boga mi, i koje je mesto za tako nešto. Samo, čini mi se da smo se mi, devojke, pomalo izgubile u ovim “klimatskim promenama”. Odlučile smo da je od pameti pametnije da skratimo gaće, pa da golim nogama hrabro koračamo u budućnost. Nego, kuda smo mi to krenule? Gde će nas dovesti naše zgodne butine, kolena i listovi? Ko zna, možda i stignemo negde daleko…

Zgodne devojke najlepši su ukras našeg grada, ali i to ima svoje granice. Neka jedna od njih bude i dužina šorca. Ne mora baš svaki posmatrač sa klupice iz parka da vidi sve naše ženske čari.

Produžite pantalone za koji santimetar, budite slatke, ali ne i pameti kratke.