ABBA cover

Koje su dobre svirke u gradu ovog vikenda?

Čini se da će nam preći u naviku da preporučujemo odlične svirke po gradu, a ima ih i više nego što staje u jedan tekst, tako da ste dobrodošli da nam u komentaru predložite šta to još ne bi trebalo propustiti u noćnom životu prestonice. Ovo su predlozi po našem izboru.

Žurkanje kod Pionira

Već dugo na dobrom glasu i s dobrom tradicijom, Bitef Art Cafe nudi proverenu svirku bendova „Lezz Go“ večeras, 20. januara, kao i razigrani nastup benda sa čak tri ženska vokala „Girls, boys and toys“, u subotu 21. januara. Oba sastava imaju energični koncept, gde se igra od početka do kraja večeri sa koreografijom i uigranom ekipom muzičara. „Lezz Go“ ima i pevačko pojačanje sa klavijaturistom kojem ni trena ne predstavlja problem da istovremeno peva i svira i to fantastično.

Moćni provod kod Etnografskog muzeja

Ukoliko više volite da izlazite u samom centru, pravac „Pub Eleven“. Tamo večeras svira bend „Dea Dia“ za koji sve češće možete da čujete po gradu, a i šire. Posebna zanimljivost je uigranost dve devojke, ne samo vokalno, već i u pokretima, kao i njihova vizuelna sličnost. Ako volite pop/rock/disco/funky zvuke, dođite da čujete profi svirku sa ekipom koja ume da napravi šou.

Ko je blizu Taša, pravac „Jolly“

Ko nije do sada posetio „Jolly Roger“, vreme je da to uradi. To je toplo, prijatno mesto gde se uvek osećate dobrodošlo i jednostavno svaki put je odlična atmosfera. Pored svega lepog što se u ovom pabu nudi, hrana je jedna od stvari koju valja da probate. Što bi se reklo, prste da poližete. Koji god bend da svira u ovom pabu, to znači da je dobar, jer se ovde muzici pridaje posebna pažnja. Večeras će vas zabavljati „Grupa 3“, a sutra bend „Profesori“ koji će izvoditi repertoar u pop/rock stilu ovog puta.

Neprevaziđena Villa Maska

U blizini Hrama svetog Save nalazi se prelepi klub „Villa Maska“ čiji prostor odiše umetninama i nekom afričkom egzotikom pomešanom sa neobičnim stilovima poput raznobojnih visećih jajolikih disco kugli. Prijatan ambijent, toplina, udobne fotelje i dvosedi vam omogućuju da se ušuškate ako želite, a imate opet i dovoljno mesta da ustanete i đuskate. Jedino ukoliko idete na sprat gde će svirati u petak „St. Louise band“ i u subotu „Euterpa ft. Ivana Vladović“, možete imati problem da se spustite, ukoliko se malo zapijete. Al’ o tome brinite kasnije.

[su_highlight]A šta je sa nedeljom?[/su_highlight]

Radovanje uz 70-e i 80-e

Kraj sedmice valja provesti opušteno i odmoriti se ne samo fizički, već opustiti dušu! Prava stvar za to je „Abba Real Tribute Band“ koji sve češće svira u Beogradu, i to sa veoma dobrim razlogom. Ovaj sastav osvojio je već Evropu, a i preko nje je leteo, jer autentičnost legendarne grupe „ABBA“ prenose veoma uverljivo. Kada se udruže profesionalci i to pomešaju sa ljubavlju prema stvaralaštvu četvorke, mogu samo da vas ostave sa lepim osećanjem nakon svirke. Posetite klub „Radost“ da vidite o čemu se radi, nije samo do koreografija, kostima i autentičnosti, ima tu nečeg magičnog. Pored najvećih hitova poznate grupe, čućete i pesme iz sličnog perioda, ali sa istim gruvom.

Ovo su neki od naših predloga, ako imate još neki dobar, ostavite nam ideje u komentaru.