bitef

Nedelja dobre zabave u BitefArtCafe-u

La noche de Havana, Urban & 4, !Stand Up! Srđan Dinčić,  St. Louis i Perpetuum Mobile pobrinuće se da ova nedelja bude veoma uzbudljiva u našem gradu, a sve to se dešava u klubu BitefArtCafe.

La noche de Havana

SREDA 4 /12 od 22h

Ove zime se svake srede selimo u tople krajve daleke Kube i uz pomoć vrhunskih salsera iz Havana Belgrado kluba plešemo salsu, timbu, son, regeton, rumbu, baćatu.

Urban & 4

ČETVRTAK 5/12 od 22h

Najoriginalniji predstavnik hrvatske rok scene, odrzace koncert sa svojim hvaljenim bendom 4, sa kojim nastupa već šesnaest godina u klubu Bitef Art Cafe, 5. decembra.

Karte se mogu kupiti u klubu BitefArtCafe od 18-22h po ceni od 1500 dinara u pretprodaji.

!Stand Up! Srđan Dinčić

Petak 6/12 od 9:30h

Srđan Dinčić je najuspešniji stand up komičar u Srbiji, ili kako ”moderni” ljudi vole imenom da daju na značaju svom zanimanju, on je menadžer duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa.

 St. Louis

Petak 6/12 od 23h

St. Louis svirka se bazira na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino I etno stilovima, te slobodno možemo reći da je I fuzija svih ovih pravaca. Atmosfera na njihovim nastupima se zaista mora doživeti, a za one skeptične, evo par linkova iz našeg zimskog kluba.

Perpetuum Mobile

Subota 7/12 od 23h

Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku.

 Za ljubitelje pop-rock zvuka, Perpetuumi su pogodak.