Joey Negro u BitefArtCafe-u

Muzički događaj “Beyond Compare”,  britanskog DJ-a – producenta Dave Lee-a, koji nastupa pod pseudonimom Joey Negro, biće održan u četvrtak, 5. septembra od 22h na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a na Kalemegdanu.

 Dave je poštovan kao jedan od komercijalno najuspješnijih i najtraženijih umetnika na globalnoj sceni sa samo jednim ciljem – dobrim provodom na njegovim nastupima.

Joey Negro poznat je i po svojim drugim pseudonimima, uključujući Jakatta, Akabu, Doug Willis, Raven maize, The Sunburst Band, Sessomatto, i Z Factor.

Dave, Joey Negro, je bio jedan od prvih umetnika koji je uključio disco samplove u house muziku.

Malo se toga promenilo od tada, a Dave je još uvek poštovan kao jedan od komercijalno najuspješnijih i najtraženijih umetnika na globalnoj sceni sa samo jednim ciljem – dobrim provodom na njegovim nastupima.

Producent pre svega, njegova radna etika je legendarna, na razne načine bio je uključen u više od 200 produkcija, bezbroj albuma i stvorio je hrpu hit singlova kao što su, recimo, ‘Must Be The Music’, ‘Make A Move On Me’, ‘Can’t Get High Without You’ and Jakatta’s ‘American Dream’ and ‘My Vision’.

“Sve to i mnogo više možete da čujete u Bitefartcafe-u 5. septembra, ukoliko uspete da se domognete jedne od 500 pozivnica za ovaj “open but private” spektakl koji vam priređuju BITEFARTCAFE i Beyond Compare. Javite se na 063.594.054, 063.377.483, 011.3229.822,” poručuju vam iz kluba BitefArtCafe.

Bend St. Louis nastupa u petak, a Makao u subotu.