najveca zurka ljubavi ponovo u beogradu 16

Najveća žurka ljubavi ponovo u Beogradu

Drugi Love District 8. marta u magacinu Depo

Love District, najveća žurka ljubavi, biće održana 8. marta u magacinu Depo u Beogradu u organizaciji omladinskog festivala iz Vrnjačke Banje Lovefest i agencije za neobična putovanja Jungle Tribe. Ovogodišnja žurka nastavak je prve uspešne Love District zabave održane u novembru prošle godine, a šarena osmomartovska noć posebno je posvećena svim pripadnicama lepšeg pola.

Na najvećoj manifestaciji ljubavi u gradu za nezaboravan provod pobrinuće se mlade nade srpske elektro scene Nikola Vemić, Manjane, Hyde&Sick, Vuk Smiljanić, Danijel Čehranov i Macro, a svetski dan žena obeležiće i specijalan DJ Set Kristina Lalić i Lea Dobričić.

Prema najavama Zorana Stanojevića, direktora omladinskog festivala „Lovefest”, u magacinu Depo očekuje se više od 4.000 posetilaca, a svi koji dođu će osim u odličnoj muzici i specifičnoj scenografiji moći da uživaju i u brojnim iznenađenjima.

„Ukoliko želite da iznenadite voljenu osobu i provedete neobičan i nezaboravan 8. mart, Love District je pravo mesto za vas. Kada smo pre samo nekoliko meseci odlučili da organizujemo prvu žurku ljubavi nismo mogli ni da pretpostavimo da će magacin Depo posetiti više od 4.000 ljudi. Naš prvobitni plan je da Love District postane tradicionalan događaj u Beogradu i da se kasnije proširi i na ostatak Srbije, a na to nas uvek podstiču odlične reakcije i interesovanje za najveću žurku ljubavi u gradu.”, kazao je Stanojević.

Novi scensko-muzički koncept čiji je cilj promocija ljubavi i zabave zasijaće u raznim bojama i pozitivnoj energiji, a organizatori podsećaju sve posetioce da i ovog puta uđu u najšarenije odevne kombinacije i zajedno proslave Svetski dan žena.

Love District II deo je prvog velikog zajedničkog projekta udruženja „Lovefest” i „Jungle Tribe”, a dugoročni plan dve organizacije je da se zabava proširi na celu Srbiju i postane najpoznatiji spektakularni muzički događaj u zemlji.

Karte po ceni od 500 dinara dostupne su u svim poslovnicama Eventima, kao i u prostorijama agencije Jungle Tribe u Beogradu.