Upis u kreativne radionice Dečjeg kulturnog centra Beograd

Sa početkom nove školske godine počinje i upis dece i mladih u kreativne radionice Dečjeg kulturnog centra Beograd (Takovska 8).

Brojne aktivnosti koje se organizuju u ovom centru pružaju deci i mladima mogućnost da razviju svoje talente i iskažu se u najrazličitijim vrstama umetnosti. Muzička igraonica, Hor, Grupa pevača, Solo pevanje, Klavir, Gitara, Škola rok gitare Dude Bezuhe, Dramski studio, Engleska pozorišna radionica, Baletski studio, Studio za džez i modernu igru, Likovni atelje, Atelje za primenjenu umetnost, Filmska radionica, Radionica animiranog filma, Radionica stripa, Baletska igraonica za decu uzrasta od tri do pet godina, Sport za najmlađe, samo su neke od aktivnosti koje priprema ovaj gradski centar. Od ove godine počeće sa radom i grupa za džez pevanje, joga za decu i roditelje, joga za odrasle i kreativno zabavište.

U radu ateljea, studija i radionica učestvuju deca i mladi bez prethodnih audicija, a sa onima kod kojih se prepozna posebna sklonost i talenat, pedagozi rade dodatno.

Prijave se vrše pozivom na brojeve telefona 011 32 42 011 ili 011 32 42 012, putem mejla info@dkcb.rs ili dolaskom u Dečji kulturni centar Beograd u Takovsku 8. Detaljne informacije o programima mogu se naći na sajtu www.dkcb.rs.

Na obnovljenim scenama Dečjeg kulturnog centra Beograd i ove godine školski bendovi imaće prostor za probe i svirku, a na repertoaru će se naći i koncerti poznatih rok muzičara i grupa i koncerti studenata FMU. Kao i prethodnih godina, u planu su i mnogobrojne likovne izložbe kako dece tako i mladih profesionalaca, pozorišne predstave za decu i mlade i interaktivne tribine za srednjoškolce.