adidas Skola trcanja 3

Prijavite se za adidas Školu trčanja

 

Trčanje je već par godina najpopularniji sport u Srbiji, što pokazuje i rekordno učešće brojnih trkača na nedavno završenom Beogradskom maratonu, a za sve one koji žele da od profesionalnih trenera nauče kako da pravilno trče i stvore naviku prema ovom divnom sportu, ili dobiju adekvatnu podršku za profesionalne izazove, adidas organizuje novi semestar Škole trčanja.

Svi zainteresovani mogu da dođu u subotu, 7. maja u 10 sati u klub AZBUKA, Kralja Milana broj 2, gde će se održati upis u letnji semestar ADIDAS ŠKOLE TRČANJA.

Za one koji nisu u mogućnosti da dođu moguće je i online prijavljivanje putem linka.

Nakon toga počinje petomesečni trening program u okviru koga trkači imaju 56 treninga, na različitim lokacijama Beograda i rad sa profesionalnim trenerima. Na raspolaganju su im tri termina nedeljno: utorkom, od 19:00 do 20:20, na lokaciji Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar – topla sala sa podnim grejanjem), petkom, od 19:00 do 20:20h, na lokaciji Košutnjak (Atletski stadion, Zavoda za sport i medicinu) i nedeljom, od 08:00 do 10:00, na Adi Ciganliji (okupljanje kod Kluba Šuma). Kao i ranijih godina adidas je za svaku lokaciju obezbedio prostor za presvlačenje i čuvanje stvari.

adidas Škola trčanja ima za cilj da početnicima koji vole trčanje olakša proces ulaska u svet trčanja, a svima ostalima pruži motivaciju i stručnu podršku kako bi se što bolje pripremili za nove trke i maratone. Osim profesionalno osmišljenih treninga za rekreativce i profesionalce trkači imaju testiranje fizičke kondicije na početku i na kraju programa, mesečni program rada (Trkački plan), zatvorenu Facebook grupu za komunikaciju sa trenerima i članovima, konsultacije sa trenerima i savetovanje o trkačkoj opremi. Više informacija o mogućnostima i programu škole moguće je pronaći na sajtu www.skolatrcanja.rs.

Već nekoliko godina adidas kontinuirano podržava trkačku zajednicu i okuplja veliki broj trkača. U sklopu škole trčanja adidas organizuje učešća na raznim maratonima u Srbiji i inostranstvu, a za sve ljubitelje trčanja organizuje i zanimljive besplatne trke.

Prva u ovoj godini biće Ženska trka, 14. maja u Donjem gradu Kalemgdanske tvrđave, a prijave su već počele