dance aerobics

Poklon akcija: “Šta me motiviše da treniram više?” – drugi deo

Dance aerobics trening je zabavan i pravo je uživanje, jer je aerobiku data plesna forma. Motiv više da se odlučite za ovakve pripreme za leto je naša poklon akcija “Šta me motiviše da treniram više?”

Kako možete da sagorite kalorije na zabavan način i da spremne dočekate leto? Magazin LookerWeekly.com, u saradnji sa The Body Fitness Studijom sa Vračara, pronašao je pravi način za to!

Predstavljamo vam dance aerobics, u okviru naše poklon akcije “Šta me motiviše da treniram više?”.

Poklanjamo vam dvanaest termina besplatnog dance aerobics treninga u The Body Fitness Studiju!

Poklon akcija traje i ove srede, 5. marta! Sve što je potrebno da uradite jeste da do kraja dana pošaljete najlepši komentar dana na pitanje “Šta me motiviše da treniram više?” kako biste dobili na poklon dvanaest vezanih termina besplatnog treninga dance aerobics-a.

Najlepši komentar biće izabran narednog dana, u četvrtak, 6. marta, a autor izabranog komentara biće o tome obavešten putem e-maila, koji će sadržati i informacije o preuzimanju poklona.

VAŽNO!

Da bi vaš komentar bio validan, pored odgovora na temu “Šta me motiviše da treniram više?” obavezno je da on sadrži vaše puno ime i prezime, kao i vašu validnu e-mail adresu.

Komentari će biti objavljeni nakon pregleda od strane LookerWeekly.com administratora.

Šta je dance aerobics?

Trenirajući dance aerobics izgledaćete savršeno do leta, jer ovakav trening sadrži elemente modernog plesa, latino i disko ritmova, komponente aerobnih vežbi i mišićne izdržljivosti. Povrh svega, izuzetno relaksira i smanjuje napetost.

Pored toga što ćete se dobro oznojiti, naučićete i plesne pokrete, a oni su odlična vežba za kondiciju, izdržljivost, fleksibilnost i držanje tela.

Sve to je moguće zahvaljujući dance aerobics treninzima u The Body Fitness Studiju na Vračaru.

Efekti dance aerobics-a su višestruki, pa se ova vrsta treninga preporučuje svima koji žele da regulišu telesnu težinu, poboljšaju kardiovaskularni sistem i cirkulaciju ili povećaju funkcionalni kapacitet svojih pluća.

“Predlažemo da nas posetite ponedeljkom, sredom i petkom od 18-19 sati, u Ljubostinjskoj broj 2, na Vračaru. Bićete u boljoj kondiciji i osećaćete se zdravije, međutim, morate biti redovni na treninzima jer je to jedini način da vidite rezultate i dobijete fit formu”, poručuju vam iz The Body Fitness Studija.

Za više informacija: thebodyfitstudio@gmail.com, ili 065 5156 244., kao i na Fejsbuku.

foto: www.artphoto.co.rs