Screen shot 2014 03 04 at 14.36.36

Simpatične njuške jure loptu pod vodom

Ako ste ljubitelj životinja, verovatno imate mačku ili psa. U slučaju da vam je mačka ljubimac, nema ničeg lepšeg od izležavanje na kauču i mažnja koja traje satima. Pripadate ipak osobama koje više vole pse? Vaš prijatelj voli da juri loptu? Pogledajte samo neke od sjajnih Set Kastelovih fotografija najboljih četvoronožnih prijatelja i njihove vesele i smešne njuškice dok skaču u vodu za bačenom loptom!

Fenomenalne fotografije na kojima su simpatiče njuškice u jurnjavi za loptom pod vodom, pripadaju fotografu Setu Kastelu. Kao neko ko voli životinje, Sem smatra da svaka životinja zaslužuje topao dom sa vlasnicima koji će da vode računa o istoj.

Fotograf je posvetio preko stotinu sati svog vremena za životinje kojima je pomoć bila neophodna. Sem doborovoljno posećuje azile širom sveta i fotografiše njihove stanovnike na originalan način. Svojim fotografijama apeluje na javnost, da u što većem broju svi građani dobre volje udome napuštene pse u azilima i pruže im ljubav i negu.

Sem je do sada izdvojio oko 20 000 dolara kako bi pomogao i spasao živote mnogih životinja. Fotograf je spasao i udomio Nalu, mešanca labradora i pudle.

Svojim radom prikuplja dobrovoljni prilog za pse i mačke, kako bi pronaši novi dom.

Nama su se na prvi pogled svidele fotografije i način na koji ih prezentuje javnosti. Ne znamo da li su gotivnije kuce koje izgledaju zbunjeno ili ove druge koje se smeju. Ne sumnjamo da će poštovaoci životinja i podvodne fotografije uživati u ovoj maloj predstavi.

Koja se vama njuškica najviše dopala?

foto: YouTube screenshot