opustite se uz mobilni spa 653

Opustite se uz mobilni spa

Relaksacija na novi način

Opuštanje i beg od svakodnevnih obaveze je nešto o čemu maštamo u periodu između dva godišnja odmora. Međutim, postoji i način kako da ugodite sebi, da uštedite na vremenu i opustite se, a da ste i dalje u toplini svog doma. Relaksirajte se uz mobilni spa…

Mobilni spa je već deceniju hit u svet. Od nedavno i mi možemo da uživamo u ovom posebnom načinu relaksacje.

Mirišljave sveće, aromatična ulja i masaža tela nam pomažu da se potpuno opustimo. Nakon tretmana lica i tela se osećamo sveže i podmlađeno. Nema sumnje, svima nam prija kada napravimo pauzu i posvetimo se sebi, svom telu i zdravlju. Ipak, nemamo uvek dovoljno vremena da to i uradimo. Zamislite ovaj kompletan ugođaj i to u svom domu, ili čak i u kancelariji. Zato je mobilni spa idealan za mali predah.

Vlasnica Spa Oaze Slađana Vićentijević je zaslužna za to što je koncept mobilnog spa dostupan i kod nas. Zajedno sa svojim timom, Slađana će učiniti da svaki dom postane prava antistres oaza, bar na sat vremena. Njen tim kozmetičara i terapeuta dolazi na vašu kućnu adresu. Oni donose svu neophodnu opremu i kozmetička sredstva. Tako da možete u potpunosti da se opustite. Ne morate da razmišljate o povratku iz salona ili relaks centra.

Romantični spa

Mobilni spa je idealan za romantične trenutke u dvoje. Slađana zaljubljenima preporučuje romantičnu masažu svežim voćem ili toplom čokoladom uz miris sveća.

Spa žurka

Devojke vole da provode vreme sa svojim drugaricama ispijajući kafu. Kada biste tome dodali i tretman ruku i stopala, imali biste opuštajući ženski trenutak.

Ako želite možete da imate i pravu spa žurku. Ova zabava će se razlikovati od ostalih. Zabavljaćete se uz najrazličitije tretmane.

Antistres spa

Ukoliko želite opuštanje posle napornog dana, najbolja opcija su antistres masaža celog tela i vitaminski ili tretman hidratacije lica.

Spa u kancelariji

Možete da se odlučite čak i za relaksaciju u kancelariji. “Postavimo sve u kancelariji i napravimo atmosferu za uživanje i relaksaciju. To je još uvek novo na našem tržištu i još uvek je prililčno neobično. Ovo je još jedan od načina na koji bi poslodavci mogli da nagrade svoje zaposlene.” – rekla je Slađana.

Za tretma/masažu bi trebalo da izdovjite u proseku sat vremena. Računajte i na dodatnih petnaestak minuta, ukupno, za postavku i raspremanje.

Mobilni spa je posebno zanimljiv zbog toga što je najlakše i najlepše da se opustimo baš kod svoje kuće. Kako to sve funkcioniše, možete da pogledateOVDE.

foto:Spa Oaza