Screen Shot 2019 12 13 at 12.10.59

Stočić Victrola: Puni telefon, pušta muziku!

Verujemo da skoro svi kod kuće imaju stočić, koji služi da se približi kumovima za šoljicu kafe, kada dođu u goste. To je mesto gde ostavimo ključeve, sveske, telefon, torbu, modne dodatke… Ovaj komad nameštaja nam neretko stoji i na terasi kao podrška bendžaminu u saksiji, da nam se biljka ne razboli preko zime. Šta kažete na to što, pored svega toga jedan mali svemogući, sto može još i da puni telefon i pušta muziku?

Izuzetno lep na oko, u divnoj bež boji, sa tri nogare, drveni stočić Victrola je veoma uklopljiv u skoro svaki enterijer. Da ovaj sto nije običan, to se na pravi pogled vidi.

Dovoljna vam je kafa, mobilni telefon i sto!

Ispod drvene ploče se nalazi panel sa dva USB ulaza, pa njegov vlasnik može komotno da napuni mobilni telefon ili tablet. Ono što je još sjajno, jeste to da stočić ima ugrađen mikrofon, pa vlasnik može da obavlja telefonske razgovore (“Šta radiš? Pričam sa stolom”). Pored mikrofona, moćni stočić ima ugrađen zvučnik, pa ne morate više da posežete za drugim spravama.

Baterija u stolu je poprilično izdržljiva (jedno punjenje garantuje i do deset sati korišćenja naprednih funkcija stočića), tako da komotno možete da ga ponesete sa sobom gde god da krenete.

Ovaj bež lepotan može da se kupi preko interneta za oko 180 dolara.