ID 10044280 3

Svetsko prvenstvo u fudbalu jednako manjak seksa

Konačno je stiglo lepo vreme kako bi dame uskočile u seksi haljinice i zavodile svoje muškarce u vrelim noćima. Međutim, nešto čudno se dešava sa momcima ovih dana i na sve načine izbegavaju seks. Bez brige, počelo je Svetsko prventsvo u fudbalu, sva pažnja momaka je usmerena ka praćenju važnih utakmica i bodrenju omiljenog tima!

Uzbuđenje, preznojavanje, strast, ljubav, podrška jačeg pola ali ovog puta nije usmerena ka damama već ka omiljenom fudbalskom timu. Da, Brazil je u centru pažnje ovih dana jer je počelo Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Prema nedavnom istraživanju, čak dvojica od pet muškaraca će se dovijati na razne načine da izbegne seks sa svojom partnerkom, kako bi sa svojim muškim društvom bodrili igrače pokraj malih ekrana sa sve pivom i nezaobilaznim čipsom. Najčešći izgovori koje muški koriste prilikom eskiviranja seksa jesu: previše sam umoran, bole me leđa, moram sutra ranije da ustanem, ne osećam se dobro, ‘ajde sutra ako nije problem…

Ima i onih koji će se odlučiti da naprave kompromis sa svojom voljenom. Tako je oko četrdeset i dva posto muškaraca spremno za „seks na brzaka“, kako bi zadovoljili svoju dragu i na miru nastavili sa gledanjem važne utakmice.

Treća grupa muškaraca, oko trideset i sedam posto njih će pristati na seks samo ako se kojim slučajem TV-e nalazi u neposrednoj blizini. Ovo je malo zahtevnije situacija jer će jači pol morati da isprati akciju u krevetu i akciju na terenu.

Tokom seksa, nekolicina njih će razmišljati o fudbalu i rezultatima (oko 27 odsto).

Kako god okrenete, ljubitelji fudbala će ispratiti utakmice na ovaj ili onaj način.

Dame, ne ljutite se na svoje muškarce. Shvatite da je fudbal za jači pol poput odličnog seksa! Pustite momke da prate fucu i uživaju u igrama omiljenog kluba.

foto: freedigitalphotos.net