ID 10044296
foto:freedigitalphotos.net

Jogom do boljeg seksa

Mozgate na koje sve načine biste mogli da unapredite seksualni život, a da pritom to ne iziskuje mnogo energije? Tako nešto ne postoji. Sve zahteva određen napor i trud. Za promenu, krenite na jogu jer poznavaoci joge su pravi majstori u krevetu.

Ako se ponekad osećate kao lenja pojava tokom seksanja sa partnerom, nema dileme, vama je potrebno nešto novo, poput časova joge.

Posle određenog i redovnog treninga joge, bićete u mogućnosti ne samo da dodirnete svoje nožne prste u potpeticama već da savijete i stavite nogu na mesta o kojima niste ni sanjali. Redovno pohađanje joge povećava fleksibilnost. A uložena energija će vam se dvostruko više vratiti.

Pojedine poze, koje zahteva joga, su toliko naporne, ali i moćne, da su vam jačanjem određenih mišića zagarantovani veoma jaki orgazmi.

Joga utiče i na mentalno zdravlje, pa nije slučajno da redovnim treniranjem postajemo puni energije i raspoloženiji za seks. Želja za seksom postaje veća, nema sumnje.

Na kraju krajeva, možete pozvati i partnera da vam se pridruži na časovima joge i da ga naučite ili mu date dobru ideju za sledeći ljubavni sastanak. Na ovaj način povećavate i stepen intimnosti jer mnoge poze zahtevaju izuzetno poverenje partnera.

foto: Ambro at FreeDigitalPhotos.net