Screen Shot 2015 06 16 at 14.54.08

Prvi Four season među oblacima

Ako ste se kojim slučajem ikada pitali kako izgleda let avionom, koji izgleda k’o milion dolara, odgovor potražite u prvoj Four Seasons letelici. Najpoznatiji hotelski lanac na svetu „Four season“ je u moru svojih otmenih i jedinstvenih ponuda, uvrstio i svoj privatni avion za prevoz putnika. Saznajte više o tome.

Luksuz, udobnost, jedinstveni doživljaj ne idu bez dubokog džepa, pa slobodno možemo reći da je ovakva ponuda hotelskog lanca Four Seasons namenjena lovatorima.

Privatni avion boing 757 poznatog lanca hotela, nudi zainteresovanim pojedincima jedinstveni doživljaj i putovanje oko sveta u periodu od dvadeset i četiri dana.

Avion u svom sastavu ima pedeset i dva sedišta, izrađena od kože i koja imaju mogućnost da se razvuku u udobne krevete. Svi putnici koji rezervišu kartu, gaziće po najkvalitetnijim tepisima od vune i ručavaće i gostiti se pićima iz ekskluzivnog i skupocenog posuđa.

A koliko košta zadovoljstvo pretvoreno u novce?

Putovanje oko sveta za sledeću godinu može da se rezerviše za vrtoglavih sto trideset hiljada dolara po osobi. Plan i program obuhvata posetu devet zemalja među kojima su gradovi: Los Andjeles, Havaji, Bora-Bori, Sidnej, Bali, severni Tajland, Mumbaj, Istanbul i London glavne stanice.

Da li je potrebno da napomenemo da će svi putnici iz Four seasons-a među oblacima, biti smešteni u hotelima ovog lanca, na kopnu?