aqua park petroland u backom petrovcu 137

Aqua park Petroland u Bačkom Petrovcu

Relaksacija i kupanjac u vodenom raju

Ako su vam dosadila beogradska kupališta, koja su iz godine u godinu preplavljena brojnim gostima, i poželeli ste da spas od ovih tropskih vrelina potražite van prestonice, slobodno se uputite prema opštini Bački Petrovac, koja se nalazi 120 kilometara od Beograda. Ova opština u svojoj ponudi ima jedan od najlepših aqua parkova na Balkanu, “Petroland”…

Aqua park pruža brojne zabavne mogućnosti svim svojim posetiocima. Prostire se na površini od 20 ha, a obuhvata oko dvadesetak malih i velikih tobogana, šest bazena, najveći vodeni dečji zamak, brojne terene za sportske aktivnosti (odbojka, fudbal), brojne fitnes sprave i još mnogo toga…

Za one koji pored sjane zabave vole da uživaju u ukusima dobrog zalogaja, u okviru “Petroland-a” se može uživati u gastronomskim uslugama u vidu girosa, pljeskavica, domaće pečene kobasice, raznih vrsta sendviča, ali i salata koje su odlične za ove vrele dane.

Ljubitelji dobrog zvuka, ako se ovih dana upute u aqua park, trebalo bi da znaju da se 27. i 28. juna održava promocija “Kulpin festra” na kome će nastupiti Lude Krawe, ska -punk band, kao i beogradski bend Fandango.

Radno vreme “Petroland-a” je od 10.00 do 21.00 radnim danima, dok se vikendima i praznicima kapije otvaraju sat vremena ranije. Karte za ulazak u vodeni raj se mogu kupiti kao celodnevne koje za decu, trudnice, studente i penzionere koštaju 650 dinara, dok su besplatne za decu koja su niža od 90 cm. Odrasli će morati da odvoje 800 dinara kako bi se rashladili i uživali u vodenim avanturama. Ako ipak želite da izbegnete najjače vrućine i dođete posle 17 časova, ulaznica u tom periodu košta 600 dinara.

ilustracija YouTube