AS1 2797

MOL Fresh Corner od sada i u naselju Braće Jerković

Kompanija MOL Serbia otvorila je u beogradskom naselju Braće Jerković Fresh Corner servisnu stanicu koja potrošačima pruža raznovrsniji i kvalitetniji asortiman proizvoda i usluga.

MOL Fresh Corner deo je inovativne maloprodajne strategije MOL Grupe u okviru koje će širom regiona biti otvoren veliki broj moderno koncipiranih servisnih stanica sa vrhunskom ponudom usluga i proizvoda.

„Srpsko tržište je veoma specifično. Potrebe i navike ovdašnjih potrošača razlikuju se od potreba i navika potrošača iz regiona. S tim u vezi, razvili smo maloprodajnu strategiju Fresh Corner unutar koje se ponuda usluga i proizvoda formira u odnosu na potrebe lokalnog tržišta. Namera nam je da učinimo da dolazak na naše servisne stanice potrošačima predstavlja užitak, da pored kupovine kvalitetnog goriva mogu da se opuste i da u šoljici kafe ili dobrom sendviču pronađu trenutak zadovoljstva“ – rekla je Bianca Vasilescu, generalna direktorka kompanije MOL Serbia.

MOL Grupa je do sada na terotoriji Srbije otvorila 12 Fresh Corner-a, a u planu je da se nastavi sa implementacijom ovog maloprodajnog koncepta i na drugim MOL servisnim stanicama.