zene su pravi soping manijaci 640

Žene su pravi šoping manijaci

Na sve ili ništa

Pripremila Dragana Jovanović

Uživanje dama u šopingu je nešto što muškarci nikada neće shvatiti do kraja. Neverovatan, ali istini podatak kaže da pripadnice nežnijeg pola tokom celog svog života potroše čak tri godine samo na šoping!

Ushićenje, neopisiva sreća i zadovoljstvo gotovo se uvek mogu pročitati na licima nežnijeg pola pri šopingu. Samo obratite pažnju i videćete sjaj u očima zadovoljne kupoholičarke.

Nemaju sve pripadnice nežnijeg pola sreću u obliku strpljivog muža ili dečka koji će ih mirno čekati dok one obilaze butike i otkrivaju modele i čarobne boje, koje će biti modni hit ove sezone.

Muškarci za razliku od žena kreću u šoping sa namerom da kupe određenu stvar ili predmet koji im je neophodan u tom trenutku, dok dame nikada ne znaju šta će sebi da kupe, ali znaju da će da padne neka nova sitnica.

Žene? Eh, žene… One mogu satima i satima da upijaju zanimljive boje, pipkaju i razvlače određene materijale, zamišljaju sebe u pojedinim kombinacijama i detaljima. Još ako se odluče da probaju onu malu gomilu stvari koje su pažljivo odvojile i pri tom kupe onaj slatki džemper, divnu suknju i predivnu ešarpu, možemo reći da se to zove savršen šoping!

Neverovatan, ali istini podatak kaže da pripadnice nežnijeg pola tokom celog svog života potroše čak tri godine samo na šoping! Istraživanja koja su uključila oko dve hiljade žena pokazuju da dame u prodavnice i tržne centre odlaze čak tri stotine puta godišnje i potroše oko četiri stotine sati na kupovinu.

Verujemo da ovaj podatak neće da uplaši pripadnike jačeg pola, jer kada je šoping u pitanju znaju da se njihove princeze istog trena pretvaraju u prave šoping manijake željnih lepih i novih komada odeće.

 foto:publicdomainpictures