THE SHY GUY SKI

THE SHYGUY predstavlja: Winter pop-up kolekciju – APRÈS SHY 

U okviru sezone jesen-zima, THE SHYGUY predstavlja prvu APRÈS SHY kolekciju, namenjenu damama koje uživaju u sportovima na snegu.

Naravno, skijanje je cool, ali da li ste ikada pili vruće vino na vrhu planine u kasnim popodnevnim satima, dok sunce blista sa snega i sve što vam je potrebno je dobra muzika, kamin i prijatelji i porodica? Upravo je to bila inspiracija za ovu prvu APRÈS SHY kolekciju, modnog brenda THE SHYGUY.  

THE SHYGUY . FOTO Jelena Mitic

Mnogo je ideja za uživanje kada pomislimo na sportove na snegu, ali glavni među njima su outfiti. „Udobno, toplo i šik! Bilo da ste pasionirani skijaš, border ili snow slopes pozer, odeća je jako važan element zimskog hedonizma. Želeli smo da tom vidu odmora damo svoj skromni doprinos u vidu kombinacija koje su praktične koliko i atraktivne“ –  kaže dizajnerka Jelena Filipović i dodaje:

„Zvezde ove kolekcije su naše nove Bluebird pantalone i Glacier komplet koga čine sako i šorts. Takođe, vrlo upečatljiv komad je topli i šik Steeze komplet u vidu košulje, koja čini savršenu jaknu za proleće, sa šalom koji se može skidati i dodavati po potrebi, kao i kratke cool suknjice za čiji dizajn kao inspiracija je poslužio šal obmotan oko struka“

Još jedan od sjajnih komada ove kolekcije je Carving dress – sexy i udobna haljina za ski dive. Suštinu ove mini kolekcije čini par osnovnih stvari za zimski outfit, koji će vam dati samopouzdanje i inspiraciju da izgledate kao najbolja verzija sebe na planini. Od pantalona, haljina, topova, kaputa, svi komadi poručuju jedno- zabavljajte se dok ste na snegu!

Prigrlite svoj stil poput neophodne opreme, jer će vam upravo ona dati podstrek da zablistate na putovanju.

Model: Elena Dizdar

Fotografija i art direkcija – Jelena Mitić 

Styling i kreativna direkcija: Jelena Milovanović

Instagram: @theshyguysinsta