USCE Shopping Center

Saveti za praktičan i „in“ jesenji šoping

Da li ste spremi za jesenji šoping? Nove kolekcije za 2016/17 već su uveliko izložene u radnjama, na štenderima i policama, a ove jeseni, posetioci UŠĆE Shopping Center-a će osim dobrog šopinga imati priliku da budu i srećni dobitnici u velikoj nagradnoj igri.

Svi posetioci koji obave kupovinu u periodu do 31. oktobra u iznosu od preko 5.000 dinara, sa najviše dva računa koja se mogu sabirati, imaju priliku da osvoje karticu u iznosu od 1,5 miliona dinara, pet putovanja u Rim i Atinu ili neku od instant nagrada – pet IPhone telefona, tri LCD televizora i 300 kartica sa po 3.000 dinara za šoping.

Tokom oktobra, UŠĆE Shopping Center za sve svoje kupce priprema i kvalitetne savete za kupovinu kroz koju će ih voditi eminentni modni urednici domaćih medija, kao i brojne poznate ličnosti, kao što su Kristina Bekvalac, Valentina Obradović i Boško Jakovljević.

Poznato TV lice i žena u “trendu” Snežana Dakić kaže da je preporuka da se ove sezone ponesu efektni komadi, koji se mogu kombinovati na razne načine.

“Idealan stil za ovu jesen, i nešto što bih ja rado ponela, je dugačka ”boho” haljina koja se odlično kombinuje kako uz bajkerske čizme, tako i uz poplarne “gležnjače” koje su potpuno “in” ove sezone” – savetuje Dakić.

Poznavalac stila, voditeljka Marina Kotevski priznaje da je ljubitelj ležernijeg stila.

“Neizostavan odevni komad za ovu jesen je bomber jakna, koja u nekoj efektnoj boji poput srebrne, predstavlja apsolutni hit ove sezone” – kaže Kotevski.

Čekamo vas ovog oktobra u UŠĆU da zajedno odaberemo idealne jesenje kombinacije i osvojimo sjajne nagrade!