True Colour Perfectly Matte ruz za usne 299 din

Obavijte usne čistom elegancijom

 

Mat karmin ubedljivo vlada beauty scenom, kao sofisticiran detalj koji može da upotpuni svaku kombinaciju. Pri odabiru je najvažnije da ne isušuje usne, dugo traje i ravnomerno se razmazuje.

Najveći broj žena, čak 40%, radije bi izabrao mat karmin u odnosu na onaj sa sjajnim, metalik ili šljokičavim efektom.

Kako bi odgovorio na njihove potrebe i omogućio im elegantan, trendi mat izgled uz prijatan osećaj na usnama tokom čitavog dana, Avon je kreirao nove Perfectly Matte karmine.

Izrazito postojani i jednostavni za nanošenje, ovi karmini bazirani su na bogatoj kremastoj formuli osmišljenoj tako da istovremeno pruža mat efekat i hidrataciju, koristeći isključivo mat sastojke:

  • Mat filere za mekoću, neprozirnost i dugotrajnost
  • Super upijajuće sastojke koji otklanjaju sjaj bez isušivanja
  • Mat omekšivače za svilenkastu teksturu uz mat finiš
  • Mat voskove i bazne sastojke

Široka paleta roze, ljubičastih, koralnih, crvenih i nude nijansi inspirisanih trendovima sa modnih pista učiniće da vaše usne budu najupečatljivije u prostoriji. Naime, uz Perfectly Matte karmine intenzivna boja u potpunosti dolazi do izražaja, bez sjaja koji bi odvraćao pažnju od nje.

Mat usne idealne su za svaku priliku – odaberite boju koja se najbolje uklapa uz vaš stajling i ponesite titulu prave trendseterke!

Avon Perfectly Matte karmini biće dostupni u brošuri 2 koja će važiti od 21. januara do 10. februara 2016. godine po promotivnoj ceni od 299 dinara.