fbpx

Ellie Goulding predstavlja svoju „Star Collection“

 

Britanska pevačica Ellie Goulding jedna je od retkih zvezda koja komponuje svoje pesme i istovremeno savršeno svira instrumente poput gitare, bubnjeva i klavijatura. Popela se na sam vrh top lista zahvaljujući muzičkom doprinosu filmskom hitu „50 nijansi sive“, i jedna je od najuspešnijih britanskih solo izvođača u protekloj deceniji.

Sa svojom prvom kolekcijom obuće „Star Collection“ dizajniranom u saradnji s DEICHMANN-om, vodećim evropskim prodavcem cipela, zasjaće i u modnom svetu od 15. marta 2017. godine kada linija postaje dostupna.

Pevačica i kantautorka Ellie Goulding ne samo da impresionira svojim očaravajućim glasom, nego i svojim neobičnim stilom. Osećaj za najnovije trendove ove godine predstavlja izborom velike kolekcije cipela za Deichmann.

„Za mene cipele predstavljaju znak raspoloženje u kom se trenutno nalazim. Lansiranje lične kolekcije mi pruža priliku da izrazim sopstveni stil. Kolekcija obuhvata cipele za svaku priliku – stvarno ne mogu da se odlučim da li radije nosim štikle ili ravne cipele – stalno ih menjam“, rekla je Ellie Goulding.

Patike, oksfordice, etno sandale, štikle, sandale sa punom petom, espadrile i natikače – kolekcija „Ellie Goulding for DEICHMANN“ predstavljena je pod sloganom „Rock your Look“. Svetle boje, ekstravagantni krojevi, posebni ukrasi ili rock-star dodaci predstavljaju stil sa značenjem.

Prateću kampanju radio je slavni fotograf Louie Banks u Londonu, a za stajling je bila zadužena Cher Coulter, koja već ima iskustva u radu sa zvezdama, poput Rosie Huntington-Whitley, Kirsten Dunst i Demi Moore. Reditelj TV spota je popularni Emil Nava, poznat po muzičkim video spotovima koje je radio za Rihannu, Selenu Gomez, Calvin Harris i Ne-Yo.

„Ellie Goulding for DEICHMANN“ kolekcija biće dostupna od 15. marta 2017. godine u svim DEICHMANN prodajnim objektima u Srbiji.

Cene modela se kreću od 2.390 RSD do 4.790 RSD.

Kolekcija će biti dostupna u ukupno 21 evropskoj zemlji u prodavnicama i onlajn prodavnicama DEICHMANN grupacije.

 

More Stories
UNCLE BOB PRVI PUT NA BALKANU