ID 100114867

Koja torba je idealna za jesen i zimu?

Kada biramo sezonsku torbu, najteže je pronaći odgovarajuću za jesen i zimu. Kako da investirate novac u ovaj modni detalj, a da ne pogrešite?

Često smo prinuđeni da tražimo kompromise kada je reč o kupovini i odevanju. Zato dame dobro znaju stari modni savet koji kaže da ne bi trebalo da se štedi na kvalitetnoj torbi i dobrim cipelama.

Tašne koje su idealne za jesen i zimu su one koje ne propuštaju vodu i vlagu, ali naravno, i one koje nam se najviše vizuelno dopadaju. Pored dizajna, najvažnija stavka je ona koju najčešće zaboravljamo, a to je da je veoma bitno da nam je ta tašna praktična i laka za nošenje.

Jesenje torbe su obično i veoma teške, a to je loše po naše zdravlje. Težina tašne opterećuje naše telo, pa nam se tako često desi da je baš ona uzrok bolovima u ramenu, laktu, vratu i leđima.

Birajte torbe koje same po sebi lagane, a kada ih budete punili, dobro razmislite da li vam je sve to baš potrebno. Odlazak do grada ne znači da vam je neophodna kompletna prva pomoć, cela kozmetička torbica, svi dokumenti…

Kada pakujete stvari u torbu, one najteže stavite na dno i u sredinu.

Kada je reč o trendu torbi za jesen i zimu 2013/2014 aktuelni su modeli u krznu, krokodilskoj i zmijskoj koži i u kariranom dezenu. Što se boja tiče u igri su pastelne, ali i plavo-crne kombinacije.

foto: John Kasawa at FreeDigitalPhotos.net