lepše usne

Kamera koja ulepšava

Lepši i mlađi

Niste zadovoljni kako izgledate od jutros? Pri tom niste stigli da stavite nešto šminke na lice, jer ste zaboravili?

Morate da pošaljete neku svoju fotografiju rođacima kojima ste to obećali još prošlog meseca, a nemate nijednu pristojnu kod sebe, ne brinite, tu je kamera koje će vas izuzetno „poporavi i ulepšati”.

Nedavno, jedna japanska kompanija je promovisala zanimljivu kameru koji ima još interesantniju opciju Beauty retouch. Naime, radi se o specijalnoj opciji koja će da oduševi posebno nežniji pol, jer će njen trenutni izgled biti mnogo poboljšan uz beauty retouch opciju. Sve bore, flekice, tačkice biće kao rukom odnešeni, a pri tom još može da na fotografiji izbeli zube. Model ove kamere ime u sebi poseban softver uz pomoć kojeg je moguće „doterati” osobu koja se nalazi na fotografiiji. Kamera ima senzor od 16 megapiksela kao i LCD ekran koji je osetljiv na dodir. Za nekoliko minuta vaša fotografija će biti totalno izmenjena.

Zahvaljujući ovoj kameri možete da imate intenzivniji karmin i rumenilo, a zube blistavo bele kao sa reklama. Lice neće izgledati naduto i umorno, već sveže i odmorno. Dakle, ulepšavanje može da počne.

Foto: TIjana Janković