adidas BraWall Own Retail Supernova

Idealan sportski grudnjak

Najvažniji deo ženske sportske opreme je upravo onaj koji se ne vidi uvek, a to je sportski grudnjak. Na radost brojnih dama koje se bave sportom, stiže adidas kampanja #meetyourmatch, koja ima za cilj da pomogne ženama u lakšem odabiru odgovarajućeg sportskog grudnjaka – njihove sigurne podrške za sve sportove.

Pravi sportski brushalter je neophodan ženama tokom treninga kako bi se one osećale prijatno, ali i zaštićeno, jer bez adekvatne podrške grudno tkivo, bilo ono veliko ili malo, se može nepopravljivo istegnuti ili povrediti. Zato je vrlo bitno da sve žene ili devojke koje se bave sportom izaberu odgovarajuću veličinu grudnjaka i adekvatan model, jer postoje grudnjaci koji su kompresivni, zadržavaju grudi pripijene uz telo pomoću elastične trake, i postoje potporni sportski grudnjaci koji imaju strukturu oko grudi, koja omogućava veću kontrolu pokreta, bez obzira na veličinu grudi.

Za sve one dame koje se bave intenzivnijim sportom neophodna je i jača podrška. Grudnjak mora biti dovoljno jak da štiti grudi, a u isto vreme da omogući da dovoljno duboko udahnete prilikom vežbanja. Ne sme da ima žice, već mora da bude čvrst, da lepo prijanja uz telo i bude udoban.

Upravo adidas linija #meetyourmatch je dizajnirana tako dakod ženaprobudi svest o tome koliko je bitno tokom vežbanja nositi sportski grudnjak i koliko je bitno da isti bude odgovarajući za određeni sport i naravno po meri žene.

Brojna istraživanja su pokazala da devojke koje tek počinju da se bave sportom ne posvećuju dovoljno pažnje tome i vrlo često vežbaju u neodgovarajućoj opremi. Pitanjima „Da li biste vežbale u štiklama? A zašto onda vežbate u pogrešnom sportskom grudnjaku?“ adidas želi da skrene pažnju ženama na to koliko je bitno da tokom bavljenja fizičkom aktivnošću budu opremljene odgovarajućim sportskim grudnjakom.

Najnoviji modeli sportskih grudnjaka se nalaze u adidas radnjama i Sport Vision prodavnicama u ŠC Ušće , TC Delta City, ali i Sport Vision prodavnicama u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu. Sve dame koje od 7.

Do 1. juna izaberu svoj idealni grudnjak, sigurnu podršku za svaki sport, dobijaju na poklon adidas iznenađenje.