Reebok Classic @ BFW Foto Marija Zdravković 2 POBEDNICI

Ljubitelji mode u ulozi stilista

U cilju promocije ove nove Kendrik Lamar Classic kolekcije Reebok je tokom jubilarne 40. Nedelje mode organizovao modnu radionicu koja je privukla veliku pažnju.

U fenomenalnoj atmosferi i zvuke Dj Lea i Girls Panic (Aleksandra Duende i Sonja Pavlica) više od 130 ljubitelja mode se oprobalo u ulozi stiliste. Oni su zanimljive komade garderobe mladih dizajnera kombinovali sa Classic Perfect Split modelom i tako pokazali da različita vremena donose različita modna pravila, i da je savršena odevna kombinacija danas nezamisliva bez patika. Podršku tokom takmičenja su im pružili glumci Jelena Gavrilović, Luka Raco, modni bloger Ponoćni jahač, modna kolumnistkinja Iva Chu, Dj Prema i Unja Green.

Zbog velikog interesovanja modna radionica je organizovana i u Reebok brend radnji u TC Ušće, gde su učesnici svoj Perfect outfit upotpunili Perfect Split modelom i svojoj kombinaciji dali lični pečat.

Stručni žiri Belgrade Fashion Week-a je odabrao 20 finalista, a prema glasovima pratilaca Reebok Classic Facebook stranice najbolje urbane modne kombinacije napravili su – Katarina Krajinović, Katarina Kocić i Marko Milojević.

Perfect outfit su kreirali i Nina Velić i Filip Babić,  pobednici radionice u Reebok brend radnji. Zahvaljujući svojoj intuiciji i osećaju za “onaj detalj” svake savršene kombinacije svi pobednici su osvojili Classic model – Reebok Perfect Split.