esarpe 501

Ešarpe: ženstvene i moderne

Za lep izgled, nisu uvek neophodni skupi odevni predmeti poput kožne jakne, bluze, ili haljine…

Veoma atraktivno ćete izgledati ako svojoj odeći dodate raznobojne ešarpe i marame. Ako ste ljubitelj istih, radosna vest je da će i ove jeseni biti veoma popularne i nošene.

Zavisno od vašeg temperamenta i raspoloženja, modni savetnici preporučuju kombinovanje marami i ešarpi sa različitim stilovima odevanja. Možete da ih ponesete u bilo koje doba dana i noći. Ove sezone ne postoje posebna modna pravila – bilo da ste odevene u kežual, elegantnoj ili sportskoj-elegantnoj kombinaciji, neka neizostavni deo vašeg stila bude ešarpa. Što se boja tiče, ove sezone su aktuelne nežne i tople boje. U trendu su bela, svetlo ljubičasta, sive, marino plave, zelene i zemljani tonovi, od kojih je bež najzastupljenija.

Ešarpe su postale apsolutni hit poslednjih godina. Pa će se tako nositi i ove godine. Sve je dozvoljeno, mogu biti različitog materijala i veličine. Osim što ćete izgledati fenomenalno i neodoljivo sa ešarpom oko vrata, nemojte da zaboravite da će vas ona isto tako čuvati od prehlada u ovim hladnim danima. Na vama je samo da se odlučite koju ćete boju poneti sa sobom oko vrata ove jeseni!

 Foto: Tijana Janković