Screen Shot 2016 11 16 at 08.41.06

Sofa za intimne priče

Jarko svetlo, užurbana gomila i još glasniji razgovor grupe ljudi u vašoj neposrednoj blizini, često su najveći ometači u javnim prostorijama. Saznajte na koji način možete da obavite važan telefonski razgovor ili proćaskate sa simpatičnom devojkom odvojeni od buke i galame.

Italijanska kompanija za proizvodnju nameštaja „La cividina“ proizvela je božanstvene fotelje, koje svojim korisnicima nude privatnost. Ova kompanija je inače poznata po kvalitetu i sjajnim dizajnerskim rešenjima.

Kolekcija fotelji „Pinch“ je nastala kako bi svojim korisnicima ponudila privatnost i mirno ćoše u preglasnim, javnim prostorijama. Zanimljiv naziv ove kolekcije proistekao je iz cevastog metalnog rama, koji u bukvalnom prevodu „štipa“ materijal, kako bi spojio konstrukciju naslona i bočnih ivica naslona za ruke. Na taj način dobijaju se pravi, mali zidovi fotelje za neke intimne priče.

Ove udobne fotelje su napravljene od kombinacije dva različita materijala: poliuretanske pene, savršene za sedenje i ćaskanje i čelika, koji je sve popularniji u svetu nameštaja.

Kako bi ispunila očekivanja različitih tržišta, kolekcija sofa i fotelja „Pinch“ je kreirana u nekoliko različitih oblika i boja.

Stalak za kaficu, intimno mesto za važne priče i dobro društvo, dizajneri su ponudili fenomenlno rešenje za velike javne prostorije.

Kako se vama dopada?