mobile phone 791644 1280
foto: pixabay.com

Korisne aplikacije za svaku damu

Neizostavni deo našeg života, pored bliskih osoba i obaveza jesu pametni telefoni. Pomoću njih ugovaramo sastanke, planiramo naš raspored, beležimo važne trenutke. Pametan telefon je postao ozbiljan alat, koji nam olakšava život u mnogim stvarima. Međutim, da bi zaista bio funkcionalan, neophodne su i određene aplikacije koje bi trebalo da krase telefon svake dame.

U slučaju da pojedine dame koriste svoj telefon za dopisivanje i zvanje, razumemo. Neko će dodati, tako smo živeli pre petnaest godina, kada je osnova svrha mobilnog telefona upravo bila pozovi/pošalji. Vremena se menjaju, pa sa njim napreduju ljudi, pa tako i tehnologija. Smatramo da je velika šteta ne iskoristiti praktične aplikacije, koje zaista olakšavaju i upotpunjuju život svake žene u pokretu. Nama su se dopale sledeće.

Wunderlist

Svaka poslovno zauzeta dama bi trebalo da ima ovu sjajnu aplikaciju. Ona svojim korisnicima omogućava da kreira listu planiranih obaveza. Svaku planiranu obavezu možete razdeliti na podobaveze, kako biste imali vremena da sve završite u određenom roku. Listu zadataka možete deliti i sa svojim partnerom, pa može da uskoči i završi neki posao umesto vas.

Google translate

Ova aplikacija je obavezna i instalirana je na svakom računaru ili tabletu. Trebalo bi da razmotrite mogućnost da je imate i u svom pametnom telefonu. Praktična aplikacija ima sedamdeset jezika i nudi mogućnost trenutnog prevođenja sa jezika na željeni jezik. Slažemo se da prevodi često nisu savršeni, ali mogu da vam posluže ako se nađete u inostranstvu.

Mint aplikacija

Finansije i organizacija i pravilna raspodela sredstava posle dobijene plate za mnoge je špansko selo. Mint je veoma zanimljiva i korisna aplikacija za pravilno upravljanje novcem. Svojim korisnicima omogućava da se povežu sa bankovnim računom, kako bi u svakom trenutku pratili ličnu potrošnju. Korisnici na taj način mogu da kategorišu svoju potrošnju i saznaju na šta su najviše potrošili novca za određeni mesec.

CamCard aplikacija

Svi poslovni ljudi znaju kakvu muku mogu da naprave vizit kartice. Novčanici budu puni ali ne od novca, već od kartica. Fenomenalna CamCard aplikacija svojim korisnicima omogućava da brzo skeniraju i organizuju poslovne vizit kartice i čuvaju u svom pametnom telefonu. U onom trenutku kada vam je potreban neki broj, mail ili ulica, zavirite u svoju aplikaciju i problem rešen.

Menstrual calendar

Pored toga što je lična, ova aplikacija je nešto što je zaista neophodno svakoj ženi. Menstraul calendar aplikacija vam omogućava da pratite svoj ciklus, težinu, temperaturu i zabeležite da li ste imali odnose sa partnerom, mogućnost da aktivirate režim za trudnoću i još mnoge korisne stavke. Zauzima vrlo malo mesta a radi savršeno. Nema potrebe više da zaokružujete brojke na kalendaru, sve će to za vas da obavi i prati ova aplikacija.