Screen shot 2013 11 12 at 15.46.18

Otkačene vreće za spavanje

San je potreban svakom živom pojedincu kako bi odmorio i osvežio svoje telo. Na kvalitet sna utičnu mnogi faktori, počev od toga da li vam odgovara dušek, jastuk ili ste pak nemirni spavači i često se otkrivate noću. Ništa zato, vi nabavite vreću za spavanje!

Poznato je da čovek provodi u spavanju najmanje trećinu svog vremena. Nemirni spavači bi zaista trebalo da razmisli o tome da nabave vreću za spavanje. Svom vlasniku nude udobnost i ušuškanost bez straha da će ostati otkriveni i već naredni dan prehlađeni.

Ako do sada niste imali prilike da spavate u vreći, zašto ne biste probali? Bićete spokojni poput malih beba u svojim bebi džakovima.

Dizajneri širom sveta osmišljavaju kreativne vreće za spavanje kako bi svojim korisnicima pružili udobnost i bolji san za svaki naredni dan. Pored toga što su funkcionalne jer ih sa sobom možete poneti bilo gde i bilo kada, u poslednje vreme vreće za spavanje su i veoma maštovite i neobične a neke čak i veoma otkačene.

Nama su se dopale baš ove. Uverite se i sami koliko su ove vreće za spavanje maštovite i oktačene ali uvek tople, ne zaboravite!

Foto: YouTube screenshot