patike adidas

Legendarne patike adidas Forum High Jugoplastika stižu u Srbiju

Patike adidas Forum High Jugoplastika pre dve godine rasprodane u rekordnom roku

Među ekipama koje su se izdvojile, kada je reč o rezultatima na Starom kontinentu tu je Jugoplastika iz Splita predvođena našim Božidarom Maljkovićem koja je krajem 80-ih uzela tri uzastopna trofeja u najelitnijem klupskom takmičenju. Njima u čast adidas, u kolaboraciji sa nemačkim BSTN, kreirao je limitiranu seriju jedinstvenog modela patika dizajniranog u žuto-crnim bojama, patike adidas Forum High Jugoplastika.

Unikatni izgled odaje počast brojnim uspesima ove ekipe, kao i evropskom košarkaškom nasleđu u celini. Napravljeno je 150 ekskluzivnih pari, koje su rasprodate u rekordnom roku.

Na našim prostorima, adidas Forum High Jugoplastika patike su stigle do Maljkovića, jednog od najvećih košarkaških trenera svih vremena, kao i do Dina Rađe, junaka te generacije, u kojoj su igrali još i Toni Kukoč, Zoran Sretenović, Zoran Savić i drugi.

Presvučene u karakteristične kolorite Jugoplastike, adidas x BSTN nas vraćaju u eru potpune sportske dominacije splitskog kluba sa specijalnom etiketom na peti i logoom tima na zglobu. Svi detalji i ceo dizajn evociraju uspomene na igru jednog mladog tima koji je zaista bio ispred svog vremena.

Kako ogromno interesovanje za ovim modelima i dalje vlada, a svakodnevno stižu upiti da li i gde mogu da se nabave, iz adidasa stižu dobre vesti – ovog proleća ljubitelji košarke u Srbiji će imati priliku da dođu do svog para! U našoj zemlji adidas Forum High Jugoplastika ekskluzivno može da se nabavi samo u Tike shop-u, a pravo na kupovinu ostvariće oni najsrećniji nakon izvlačenja za koje će svi moći da se prijave na posebno kreiranoj internet stranici 28. maja. Zainetresovani će sve neophodne informacije moći na pronađu na zvaničnoj instragram stranici @tikebelgrade.

Jugoplastika 6
adidas patike

Osim nove serije patika, BSTN i adidas će predstaviti i knjigu European Basketball Heritage, vodič kroz evropsko košarkaško nasleđe, koji uključuje i priču o Jugoplastici, kao i razgovore sa ljudima koji su gradili istoriju ovog sporta.