Screen shot 2013 10 29 at 19.54.50

Kreativne bundeve za Noć veštica

Noć veštica je jedan od najlepših praznika u Americi, Kanadi, Velikoj Britaniji koji se već tradicionalno dočekuje i obeležava svake godine, istog datuma – 31. oktobra, noći uoči Svih svetih.

Glavna tema praznika, pored oblačenja kostima i darivanja slatkiša, je veličanstvena bundeva. Jeste da ne spada u naše praznike, ali to ne znači da ga u skorijoj budućnosti nećemo preuzeti od Amera i proslaviti na srpski način. Do tada možemo da uživamo u kreativno rezbarenim bundevama.

Jedan od najboljih delova priprema za Noć veštica jeste rezbarenje bundeva koje će krasiti nečije dvorište ili trem kuće.

Poslednjih godina, vlasnici bundeva se zaista trude da na što originalniji i neobičniji način izrezbare svoje bundeve i privuku poglede komšija i slučajnih prolaznika. Situacija je ista i ove godine, pa ako ste nekada i vi poželeli da izrezbarite bundevu, čisto “fore radi”, bacite pogled na ove zanimljive bundeve pa probajte da od klasične bundeve napravite remek delo!

Ne zaboravite da stavite sveću unutar bundeve i da je iznesete ispred kuće ili na terasu da zabavi ili plaši prolaznike, na vama je odluka.

foto:YouTube screenshot