donacije

Donacija za mališane u vrtićima na teritoriji opštine Stari grad

Članica jedne od najvećih mreža reklamnih agencija “Foot, Cone, Belding”, beogradska FCB AFIRMA predstavila je danas u hotelu Square Nine svoj novi imidž, inspirisan činjenicom da nas okružuje svet stvoren od širokog spektra najrazličitijih boja. Tim povodom, a u slavu AFIRMAcije kreativnosti, ova agencija je tokom juna organizovala niz akcija kojima želi da podstakne kreativno razmišljanje kod naših sugrađana različitih uzrasta i omogući im da u širokom spektru boja prepoznaju one koje baš njima odgovaraju.

Vođena ovom idejom, FCB AFIRMA je predškolskoj ustanovi “Dečiji dani“ na opštini Stari grad obezbedila specijalnu peć za pečenje gline, kao i specijalnu šarenu glinu kako bi mališani na najlepši mogući način, kroz dečju igru, mogli da puste mašti na volju i razvijaju kreativnost. Takođe, dečiji dani u ovim vrtićima će biti lepši zbog novih nadrstrešnica za dečije radionice na otvorenom koje će zahvaljujući FCB AFIRMI uskoro biti postavljene. Istovremeno, ova agencija je deci bez roditeljskog staranja u Domu za decu i omladinu “Drinka Pavlović” poklonila pijanino.

Prema rečima Dejana Nedića, izvršnog direktora agencije FCB AFIRMA, ova agencija je odlučila da se promeni globalno, ali da nešto korisno tim povodom učini i lokalno. “Vajanje, pečenje šarene gline ili sviranje klavira može nekom da deluje banalno ili uobičajeno, ali zapravo je izuzetno važno da na vreme ohrabrimo najmlađe da se kreativno izražavaju i razmišljaju van ograničenja. Ulažemo u njihov širi pogled na svet, a to ne može biti pogrešna investicija”, istakao je Nedić i posebno se zahvalio klijentima agencije, kompanijama Beiersdorf i Grand kafa, koji su dali veliki doprinos ovoj donaciji.

Sa uverenjem da će mališani uživati u nesvakidašnjem poklonu, agenciji FCB AFIRMA su se na donaciji zahvalili predstavnici predškolske ustanove “Dečiji dani” i Doma za decu i omladinu “Drinka Pavlović”.