Screen Shot 2015 10 27 at 22.44.08

Tuširanje sa Dart Vejderom

Svi oni verni ljubitelji Lukasovog kultnog ostvarenja „Ratovi zvezda“, uživaće u zanimljivim predmetima sa motivima iz pomenutog serijala povodom sedmog nastavka serijala. Poželili ste da vam jutarnje tuširanje bude neobično? Tuširajte se sa Dart Vejderom!

Da je teško naći zanimljiv dekor za kupatilo, svima je jasno. Još ako želite da vaš dekor bude neobičan i jedinstven, onda sledi još teži posao.

Firma „Oxygnics“ je proizvela više nego zabavnu glavu tuša za sve poštovaoce „Ratova zvezda“. Da li biste ikada pomislili da ćete da se tuširate sa Dart Vejderom?

Direktno iz glave tuša Dart Vejdera, možete da uživate u svom prvom jutarnjem tuširanju. U slučaju da vas pomisao na društvo Mračnog gospodara Sita u tuš kabini pomalo plaši, uvek možete da se odlučite za simpatičnije društvo u vidu robota R2D2.

Oba modela su veoma verno uređena i mlaz vode može da se podešava na tri načina. Podešavanja na ovim tuševima su napravljena tako da vode računa o štednji vode.

Ako se odlučiti za simpatičnu dobricu robota, budite spremni da izvdvojite oko dvadeset i pet dolara a u slučaju da ste priklonjeniji mračnoj sili, onda će vas vaš izbor u obliku Dart Vejdera stajati oko trideset dolara.

Mi smo se oduševili tuševima inspirisani likovima iz filma, šta vi kažete?

Koji je vaš izbor za jutarnje tuširanje?

foto:YouTube screenshot