Screen Shot 2016 11 29 at 21.17.30

Snupijev muzej u Tokiju

Svi ljubitelji omiljenog belog psa, crnih ušiju i njuške, obradovaće novost da je Tokio postao dom Snupijevom muzeju. Otkrijte šta sve zanimljivo i lepo mogu da pogledaju posetioici u muzeju tvorca stripa Šulca.

Snupijev muzej u Tokiju je otvorio svoja vrata za posetioce krajem aprila 2016. godine. Radovi većeg formata i Šulcovi originalni crtani filmovi su izloženi za sve posetioce. Muzej je saopštio da će se izložbe smenjivati na svakih pola godine a njih će organizovati Muzej Čarsla M. Šulca iz Amerike.

Druga izložba „Zdravo opet, Snupi“ otvorena je početkom oktobra. Ova postavka sadrži originalne stripove, crtaće, kao i oko dve stotine izloženih eksponata.

U okviru muzeja, radi i Braunova prodavnica, u kojoj posetioci mogu da pazare razne zanimljivosti poput plišanih lutkica Snupija i drugih junaka iz crtaća, lepih suvenira, slatkiša i ostalog.

Postioci će moći da uživaju i u zanimljivim ilustracijama za animaciju, džez muzici Guaraldija iz crtaća i još mnogo toga.

Kada se posetioce umore i požele da predahnu i popiju kaficu, to će moći da urade u kafiću „Ćebence“. Ukusna hrana i pićence će sigurno biti nešto za čim će žudeti posetioci posle zanimljive postavke.

Radno vreme muzeja je sedam dana nedeljno od 10 do 20h. Zbog velikog interesovanja, preporučuje se kupovina karata unapred i vreme posete muzeju je podeljeno u pet termina dnevno.