Screen shot 2013 10 22 at 20.35.47

Sjajne tetovaže sa likom Voltera Vajta

Ako ste imali prilike da gledate fenomenalnu seriju “Breaking Bad”, koja je sa svojim sjajnim glumcima, scenarijom, režijom, muzikom osvojila duše gledalaca širom zemlje, imate dobar ukus!

Ljubitelji Voltera Vajta su se teška srca oprostili od serije pa su se neki strastvenjaci odlučili da svoje telo ukrase upravo genijalnim profesorom hemije gospodina Voltera Vajta.

Oni koji nisu imali prilike da gledaju seriju, Volter Vajt je protagonista serije “Breaking Bad”. Od divnog i pažljivog supruga i oca, preko genijalnog nastavnika hemija srednje škole pa sve do proizvođača metamfetamina i ubice, ovim tokom se razvijao lik glavnog glumca. I gotovo svi ga vole.

A neki su toliko zavoleli lik Voltera Vajta, kojeg je glumio sjajni Brajan Krenston, da su svoje telo ukrasili portretima i citatima koje je izgovarao najotkačeniji i najopasniji profesor hemije.

Nama su se dopale ove tetovaže. Izgledaju veoma realistično, kao da će svakog časa Volter Vajt pokrenuti svoje usne i uzviknuti na sav glas “Say my name!”. Uveriti se i sami.

foto: YouTube screenshot