Screen Shot 2016 04 26 at 18.16.14

Majica koja govori sve jezike sveta

Svima je poznata izreka „koliko jezika govoriš, toliko vrediš“. U potpunosti se slažemo sa tim, ali ne možemo da držimo baš sve jezike sveta u svojoj glavi. U pomoć pristiže sjajna majica, koja zaista govori sve jezike sveta! Saznajte više o ovom fenomenalnom proizvodu.

Sigurno vam se barem dva puta dogodila neprilika u inostranstvu, da ste neznanjem lokalnog jezika otežali razgovor sebi i domaćinu te zemlje.

Majica, koja će definitivno olakšati put svim strancima koji se zateknu u inostranstvu, je kreirana od strane tri mladića koji su imali problema u komunikaciji tokom posete Vijetnamu. Tako je nastala majica pod simboličnim nazivom „IconSpeak“.

Ova majica simboličnog naziva, napravljena je tako da vam istog trena postaje sredstvo komunikacije ako se zateknete u sredini, čiji jezik ne poznajete dobro. Na pamučnim majicama su odštampani simboli, koji predstavljaju četrdeset univerzalnih ikona, koji služe za lakšu i zabavnu komunikaciju. Pa su tako zastupljeni simboli poput: hotela, hrane, prevoza, lekara, knjige, planine, muzike, Wi-Fi-ja…

U situaciji koja vam otežava komunikaciju, svom sagovorniku pokažete ikonu na svojoj majici, koju će on sasvim lepo razumeti.

Majica je kreirana u plavoj, beloj i crnoj boji i može preko intreneta da se naruči za oko trideset i tri dolara.

Mi smatramo da je ideja tvoraca ove majice apsolutno genijalna!

Kako se vama dopada ova praktična majica?

foto:YouTube screenshot