seksualni prekrsaji u svetu 107

Seksualni prekršaji u svetu!

Bizarni zakoni

Pripremila Janja Rešćanski

U prošlom broju videli smo kako Amerika reguliše seksualno ponašanje stanovnika. Predstavljamo vam nekoliko najbizarnijih zakona iz ostalih delova sveta…

Ukoliko se nađete koji slučajem u Meksiku, a zgodni Latino frajer vam se ponudi, vodite računa gde ćete voditi ljubav! Verovatno je reč o liku koji živi sa mamom, babom i mnogobrojnom familijom, pa će vam predložiti auto-sex. Na to pristanite samo ako je auto uparkiran u njegovom dvorištu. Auto -sex je strogo kažnjiv ukoliko se seksate na javnom parkingu ili negde pored puta! Takođe u Novom Meksiku, ženama je zabranjeno da dlakave idu u javnost, a ni u bračnu postelju! Sve moraju biti glatko izdepilirane!

U Boliviji izričito je zabranjen grupni seks, ukoliko je reč o suprugu, njegovoj ženi i njenoj ćerki. Njih troje na istom mestu u isto vreme, ne nikako!

U Budimpešti je parovima zabranjeno da vode ljubav u stanu u kom je uključeno svetlo! Znači, svetlo isključeno, roletne spuštene! Voajerima je smrtno dosadno u ovoj zemlji!
Da supervizor postoji i u seksu, govori nam zakon iz Kolumbije! Majka neveste je obavezan posmatrač ljubavnog čina mladenaca! Ništa bez strogog oka majke koja budno nadgleda akciju iz stolice kraj bračnog kreveta! Mislim da se mladencima isplati da se ogluše o ovaj zakon. Nema veće kazne od taštinog suda!

Prevare mogu biti smrtonosne u Hongkongu. Prevarena žena može da ubije svoga muža, ali samo golim rukama! Nikako upotrebom oružja! Ljubavnicu može da ubije na licu mesta, kako kod želi, sa bilo čim što joj se nađe pri ruci! U istom gradu, žene ne smeju u kući da budu nage. To je dozvoljeno samo u kupatilu!

Nepal, Makao i Bangladeš su vrlo strogi kada je u pitanju golotinja na filmskom platnu! Pornići su nepoželjni i svi koji vole da ih gledaju rizikuju da plate ogromne sume novca kao kaznu. Scene seksa su takože zabranjene i u drugim filmskim žanrovima kao i sam pogled na genitalije glumaca! Scene ljubljenja su takođe cenzurisane pogotovu ako ih izvode glumci iz ta tri područja.

U Bahreinu je teško biti lekar ginekolog! Da bi se posvetio svom profesionalnom polju rada, on mora da koristi specijalna ogledala. Zabranjeno mu je da direktno pogleda vaginu, nego samo njen odraz u ogledalu. (kao u mitu o Gorgoni, ko je u oči pogleda, skameni se na mestu)

„Upoznajte svoje telo” je rečenica koja je potpuno besmislena u Indoneziji. Ukoliko tinejdžer poželi da se poigra i upozna svoj polni organ, ne samo da će mu se isti osušiti (tako se inače plaši seksualno radoznala mladež), nego može da ostane i bez glave! Odnosno, masturbacija se u ovom području kažnjava smrću! Tamo retko ko „igra džepni bilijar”. Ruka u džepu-rizik kao na ruskom ruletu!

Neke islamske zemlje su veoma rigorozne kada je u pitanju seksualno ponašanje ljudi. Jedan od zakona kaže da se ne sme jesti jagnjeće meso od jagnjeta sa kojim ste prethodno imali polni odnos! Ovaj prekršaj se smatra smrtnim grehom. Ništa se ne kaže o samoj životinji. Kao da je potpuno normalno da i ono drage volje stupa u seksualni odnos sa čovekom! U Libanu je dopušteno da se obljubi životinja koja je ženskog roda, a ako nekog „pali” ovan, magarac ili bik, e to je već nastrano i kažnjivo smrću!

Pošto je u Guamu, jednom pacifičkom ostrvu, nepoželjno biti devica, postoji čitav odred muškaraca kojima je posao da žene rešavaju te bede. Reč je o profesionalnim defloratorima koji putuju po zemlji i za platu uspešno skidaju „mrak” budućim nevestama, kojima je ceo himen jedina prepreka da se udaju! Ovo ih svrstava u prave srećnike jer se bave poslom iz snova!

Foto: imagerymajestic @ FreeDigitalPhotos.net