geit 3

Sa kozom na ludi kamen

Pripremila Janja Rešćanski

Ako neko voli životinje to je divno. Ali ako se neko zaljubi u životinju i poželi da sa njom deli postelju, to je već bizarno i za svaku osudu. On je opčinjen svojom nevestom, belim papkarom, sa kojom deli sve, ama baš sve. Venčanje je zakazano za 13. oktobar, ali svečana ceremonija biće u malo drugačijoj crkvi.

Voljena Karmelita, dobila je venčanicu. Verovatno joj se nije dopala, pa ju je u slast pojela. Koza ko koza, nije svesna da će uskoro stati na ludi kamen sa sedamdesettrogodišnjim Brazilcom Kastaldom. Mladoženji će ovo biti peti brak.

Kako sam kaže, sve njegove žene nisu ni približno dostojne  ljubavi koju bezrezervno daruje svojoj miljenici-kozi Karmeliti. Ona je nežna, pufnasta, meka, umiljata, samo bleji i nikada ne zvoca, ne buni se, ne može da zatrudni i ne ide da troši novac. Po njegovim standardima on je pronašao idealnu „personu“ da sa njom provede vek. Ona je najveća ljubav njegovog života!

Iz prošlih brakova, Kastaldo ima sedmoro dece. Oni baš nisu oduševljeni što će im buduća maćeha biti koza, ali kroz smeh dodaju da će moći uvek  da je oslovljavaju „KOZO“, a da se pritom niko ne uvredi.

Venčanje sa životinjama na svu sreću još nigde nije legalizovano.  Svečana ceremonija će se održati u lokalnom satanističkom hramu. Venčaće ih Toninjo do Diabo, brazilski reditelj i glumac koji predvodi satanističku sektu u tom mestu.

Srećno matori jarče!

foto: publicdomainpictures.net