Screen Shot 2015 09 29 at 19.38.57

Pijan si k’o Rus, a nisi pio?

Da li biste verovali kada bi vam neko rekao da je pijan k’o Rus a da nije popio ni kap alkohola? Upravo biste ovako pijani bili u slučaju da ste posetili londonski bar, u kojem je vazduh izmešan sa različitim alkoholnim pićima. Saznajte više o tome.

Neobičan bar u Londonu „Alcoholic Architecture“ svojim posetiocima nudi više nego zanimljiv način da se ošamute alkoholnim pićima. Umesto klasičnog pijuckanja iz čaša, gosti mogu da ulete u oblak alkohola i unesu isti u svoj organizam!

Ako biste poželeli da uđete u ovaj bar, morali biste da se držite određenih pravila a ona se odnose na to da svi gosti moraju da obuku posebnu zaštitu preko svoje garderobe, kako se ne bi osećao alkohol na odeći pri izlasku iz bara. Isto tako, gosti mogu da se u alkoholnom oblaku zadrže maksimalnih sat vremena, zarad njihove lične bezbednosti.

Kada gosti zakorače u alkoholni oblak, udišu vazduh koji je izmešan sa alkoholom u odnosu 1:3 i žurka može da počne! Ugrađeni jaki ovlaživači vazduha na oko 140% obezbeđuju posetiocima zasićenje vazduha alkoholom, koji ulazi u krvotok preko sluzokože, pluća i očiju.

Dobra stvar je da se udisanjem alkohola štiti jetra, ali loša stvar je što ste pijani k’o letva za tili čas!

Dopada vam se novi način uživanja u pićencu i koktelima?

foto:YouTube screenshot