ID 100106620 e1408745491143

„Gili gilli“ manijak

U američkoj državi Masačusets pojavio se čudni prestupnik. Policija ga je nazvala Tikler (onaj koji golica). Njegov prestup je bizaran, on vreba svoje žrtve isključivo noću. Upada im u stanove i dok spavaju igra se percetom po njihovim stopalima.

Brojne prijave žrtava golicanja pristigle su u policijske stanice širom grada Čestnut Hila. Detektivi „čupaju kosu“ jer ne mogu da mu uđu u trag.
Tikler ili Golicač, pažljivo bira svoje žrtve. Prati ih do stanova i noću kada se pogase sva svetla, upada i vadi svoje „oružje“- ptičije perce.

Usnuloj žrtvi Tikler „šaškolji“ tabane. Jedna od žrtvava je ispričala policiji kako se odigrao bizarni susret sa ovim manijakom. „Mislio sam da se moj prijatelj šali sa mnom, ali sam ubrzo shvatio da to nije niko koga poznajem“ izjavio je Daniel Marensi za lokalne medije. (Prenosi Boston.com)

Golicač, po navodima očevidaca, uporno teroriše ovu oblast. Prvi napad percetom dogodio se pre dve godine. Od tada do danas, ovaj serijski golicač teroriše najviše po studentskim stanovima.

Ne zna se šta je motiv ovog „zločina“. On svoje žrtve ne napada, ne tuče ih, ne krade im stvari… Cilj njegovog zločina jeste da natera žrtve da se osmehuju!
Nakon ture golicanja, on nestaje misteriozno kako je i došao.

foto:freedigitalphotos.net