LA87783

Origami za bolji orgazam!

Zbogom klasični kondomi

 

Da li ste čuli za ORIGAMI KONDOME?  Japanski stručnjaci iz istoimene kompanije došli su na ideju da na osnovu stare istočnjačke veštine savijanja papira naprave originalne kodome koji će po mnogo ćemu biti bolji od klasičnih!

 Ideja je bila da se na osnovu origami umetnosti dizajnira prezervativ koji će postati svojim izgledom prepoznatljiv, odnosno jedinstven na svetskom tržištu.

Prvi nacrti su završeni, te je promotivni uzorak napravljen. Reč je o zanimljivo oblikovanom kondomu, nalik na harmoniku. Njegov oblik mu daje i prednost nad kondomima ostalih proizvođača ne samo zbog neobičnog dizajna, nego i zbog svojstava.

Vlasnik ove japanske kompanije izjavio je da mu je bio cilj da stvori prezervative koje će muškarci obožavati da koriste. „Nekada su iz nužde koristili prezervative koji ne daju nikakav specijalan osećaj pri intimnom kontaktu, nego samo pružaju zaštitu.  Mi smo otišli korak dalje. Naš origami kondom muškarci će obožavati!“

Kondomi su napravljeni od silikona koji je znatno čvršći od ostalih aktuelnih materijala koje koriste druge kompanije. Pošto je bolji materijal od kojih je napravljen, kondom će u svakom slučaju biti i efikasniji, odnosno pružiće veću bezbednost! Zahvaljujući svojoj teksturi, jasno  istaknutim rebrima, koji se savijaju i prate pokrete tela, intimni osećaj je mnogo bolji nego što to mogu da pruže klasični kondomi.

Ovaj izum potpomogla je i fondacija Bil Gejtsa, uloživši u njega preko 100 000 dolara kako bi se patentirao što superiorniji kondom, te na taj način se  poboljšalo globalno zdravlje.

Origami prezervativi trenutno se testiraju u japanskim laboratorijama, a na tržištu se očekuju 2015. godine.

foto: origami condoms