nepazljiv svaler
nepazljiv svaler

Nepažljiv švaler

Dokaz o preljubi

Nedavno je tridesetdvogodišnja Britanka otkrila preljubu svog partnera zahvaljujući usisivaču. Istina, izgleda, uvek ispliva na površinu…

Sigurno ste čuli priče ili ste čak i doživeli da uhvatite preljubnika ili da vas uhvate u preljubi zbog karmina na kragni, plavih ženskih vlasi na odeći, minđuša u automobilu…

Postoje razne metode kojima se otkriva preljuba, što pokazuje i skorašnja vest. Jedna Britanka, kako prenosi Metro, primetila je da je momak vara tako što je odnela usisivač na popravku. Na veliko iznenađenje, saznala je da je kvar nastao zbog zaglavljenih crvenih ženskih gaćica. Melisina i Ričardova veza je, naravno,  okončana zahvaljujući ovom dokazu.

Čuvanu tajnu, u ovom slučaju, otkrio je servis bele tehnike. Međutim, postoje uvek oni suptilniji znakovi koji ukazuju na neverstvo – promena raspoloženja i navika partnera, kao i drugačije ponašanje u seksu, samo su neki od njih.

Ako vas brine ponašanje partnera, pored mobilnog telefona, elektronske pošte i mirisa odeće, od sada, za svaki slučaj, proverite i vaš usisivač.