na prodaju kraljev prljav ves

Na prodaju kraljev prljav veš

Elvisove lične stvari na aukciji

Najverniji fanovi kralja rokenrola, Elvisa Prislija, sa nestrpljenjem očekuju aukciju njegovih ličnih stvari, odnosno, isuviše ličnih stvari! Prljave gaće, biblija i par ličnih snimaka naći će se na aukciji koja je zakazana za osmi septembar u Stokportu!

Najviše pažnje pridaje se veoma prljavim gaćama koje je Elvis nosio ispod kombinezona na jednom koncertu 1977.godine. Na svetloplavim gaćama jasno se vide žućkaste mrlje mokraće. Ovaj komad veša nikad nije opran, te je baš iz tog razloga veoma primamljiv kolekcionarima. Gaće su vlasništvo Elvisovog oca Vernona, koji ih je uspeo sačuvati sve ove godine. One su procenjene na 10.000 funti, kolika im je početna cena. Nema sumnje da će ova bizarna relikvija ostati bez vlasnika. Ovde važi pravilo „više fleka, više uspomena”, a ujedno i više novca!

Elvisova Biblija, procenjena je na 25.000 funti, kao i intimni snimci Prislijeve porodice, njegove supruge Prisile, ćerke, napravljeni na putovanjima. Tu je i snimak njihovog venčanja, Prisila u porodilištu i drugi video zapisi iz kraljevog života…

Elvis je umro 16. avgusta 1977.godine od srčanog udara, a gaće koje će se naći na aukciji su nošene na jednom od poslednjih njegovih nastupa.

Kada bi i sam Kralj za ovo znao sigurno bi još jednom otpevao stari dobri hit, „Dirty dirty feeling”!

Foto: publicdomainpictures