5600 zenskih grudi

Na deset ljudi, 5600 ženskih grudi

Milioneri iz Kine traže adekvatne žene za brak

Oni su bogati, mladi i uspešni Kinezi. U svom životu ništa im ne fali, osim odgovarajućih žena! Desetorica milionera je putem kineskih medija pozvala sve zainteresovane mlade žene, koje odgovaraju bizarnim prohtevima budućih mladoženja, da se jave na konkurs! Blagostanje i bogatsvo su im zagarantovani!

Udruženje samaca iz kineskog grada Guangzhou, organizovalo je najmasovnije takmičenje za deset najidealnih mlada. Odziv je veći nego što se očekivalo. Prijavilo se 2800 žena. U uži izbor ušlo ih je 320. Pred njima je težak zadatak da se svojim kvalitetima nametnu i eliminišu konkurenciju! Motiv je jak, jer je nabogatiji mladoženja „težak” čak deset milijardi juana! Ostala devetorica su „samo” milioneri!

Sve prijavljene dame moraju da zadovoljavaju nekoliko  osnovnih kriterijuma- Ne smeju biti starije od 28 godina niti mlađe od devetnaest. Moraju biti visoke između 160 i 175 cm, slobodne i fakultetski obrazovane.

Ukoliko su zadovoljile ove osnovne kriterijume, buduće potencijalne neveste, moraju da prođu sistematski, lekarski  pregled gde će im lekar potvrditi da su psihofizički zdrave. Estetski hirurg će proveriti da li su ikada bile podvrgnute estetskim zahvatima. Ukoliko se ustanovi da jesu, biće diskvalifikovane! Jedan od milionera srčano zahteva da njegova nevesta mora u brak da uđe potpuno nevina. Čitav konzilijum će meriti i premeravati njihove obline, dubine, talente… Samo prirodno lepe, zdrave i nadarene žene mogu da nastave takmičenje!

Prijavljene žene ovo takmičenje vide kao divnu šansu za rešavanje svih problema. Sebe ne doživljavaju kao robu ili kao sponzoruše i nije im neprijatno da prolaze sve besmislene testove podobnosti. Njih deset će sigurno uspeti! Ostalima više sreće u sledećem lovu! A na pitanje gde je tu ljubav, verujemo da bi odgovorile da je u nekretninama!

Foto: Tijana Janković