ID 10076317

Fejsbuk za parove

Novo na društvenoj mreži!

Stranica za parove, novina je na Fejbuku. Reč je o novoj aplikaciji, koja služi za predstavljanje aktivnosti ljudi koji su u ljubavnoj vezi. Čitava hronologija veze, vidi se na tajmlajnu- kao na dlanu!

Na ovoj stranici mogu se postavljati zajednički statusi, pregledi foto albuma parova, pesme koje su upućivali jedno drugom, mapa mesta koje su zajedno obilazili, godišnjice i drugi važni datumi… Na ovom mestu biće sakupljeni svi zajednički trenuci koje je par do sada predstavljao na pojedinačnim profilima.

Kako je izjavio jedan od predstavnika firme Fejsbuk za Dejli Mej, ova aplikacija će vrlo brzo da zaživi. Stranica za parove funkcioniše isto kao i stranica za prijatelje. Na njoj se nalazi kombinacija statusa, fotografija, događaja, snimaka, koje ste delili sa svojim partnerom/prijateljem. Ukoliko želite da vidite kako izgleda ova novina posetite facebook.com/us.

Stranicu je moguće „šerovati”, odnosno podeliti sa prijateljima. Ipak, ova aplikacija ima i dosta mana. Jedna od njih je ta što stranicu za parove nije moguće blokirati, ili je, pak, učiniti „nevidljivom” za neke nepoželjne osobe.

foto: Ambro at FreeDigitalPhotos.net