deveti padez saska koceva
deveti padez saska koceva

Deveti padež Saška Koceva

Makednoski stand up komičar zasmejvao Beograđane

Saško Kocev, poznati makedosnki glumac i stand up komičar, svojim srpkim jezikom u devetom padežu, kako on to voli da kaže, uveseljavao je beogradsku publiku kvalitetnim humorom prošlog vikenda, 20. i 21. januara…

Stand up komičar Saško Kocev nastupao je prve večeri u BlowUp Baru, a druge u Velikim stepenicama. Jezičke barijere nije bilo, iako Saško za sebe šaljivo kaže kako mu je Google translate uključen tokom nastupa na srpskom jeziku.

Takođe, ovaj mladi makedonski glumac i komičar pokazao je poseban kvalitet balkanskog humora – smeh na svoj račun.

“Mislim da je retka vrlina, ovih naroda ovde, to što se smejemo našim manama i nedostacima. I kad se nasmejemo na svoj račun, baš na te naše nedostatke, stereotipe, to uvek dobro prođe. Nisam nastupao mnogo van Makedonije – malo u Soveniji, a evo već drugi put u Srbiji, ali kad god spomenem nešto što je u vezi sa ex-YU, da smo svi slični, uvek je to dobro prošlo.” – rekao je Saško Kocev povodom svog nastupa u BlowUp Baru.

Tokom jednočasovnog nastupa, pored brojnih fazona o ljubavi, novim tehnologijama i alkoholu, Saša se zapitao šta nas je to sa Karpata dovelo baš na Balkan, kao i zašto je samo uranijum siromašniji od nas.

Nasmejan i šarmantan, Saša Kocev priredio je, jednostavno rečeno, potpun stand up nastup – pravi užitak za sve one koji su te večeri bili željni dobrog humora.