Yettel

Strateško partnerstvo Yettela i Gorske službe spasavanja Srbije

Yettela i Gorske službe spasavanja Srbije sprovešće niz aktivnosti kako bi promovisali boravak na otvorenom, na što bezbedniji način

Yettel i Gorska služba spasavanja potpisale su danas trogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu. Potpisivanju su prisustvovali Majk Mišel, generalni direktor Yettela i Vladimir Pavlović, predsednik upravnog odbora Gorske službe spasavanja Srbije.

„Svi znamo koliko je važan rad Gorske službe spasavanja i zahvalni smo na svemu što čine. Yettel je brend okrenut balansu, koji za mnoge znači boravak u prirodi, bavljenje sportom ili putovanja. Želimo da pomognemo da naši građani i tada budu bezbedni i zato smo se odlučili da podržimo dalji rad GSS-a. Da bi gorska služba što bolje funkcionisala, potrebna je dobra, stabilna i brza mreža poput naše, koja četiri godine unazad dobija UMLAUT-ovo prestižno priznanje Best in test. Ne postoji plemenitiji cilj od želje da se spasi ljudski život i da se pomogne”, rekao je Majk Mišel, generalni direktor Yettela. 

U narednom periodu GSS  i Yettel sprovešće niz aktivnosti kako bi promovisali boravak na otvorenom, na što bezbedniji način.

„Od brzine komunikacija nekada zavisi i ceo ishod spasavanja. Mi spasavamo ljudske živote, i dobro znamo koliko je svaki minut u nekim situacijama presudan. Zato je nama kvalitet i pouzdanost komunikacija veoma važna. Radujemo se budućoj saradnji sa Yettelom, i nadam se da ćemo zajedničkim radom uspeti da povećamo bezbednost svih planinara, skijaša i rekreativaca“, izjavio je Vladimir Pavlović, predsednik upravnog odbora Gorske službe spasavanja Srbije.

Yettel je novi telekomunikacioni brend PPF Telekom Grupe, predstavljen 2022. godine u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji. Pruža digitalne usluge i povezanost, sa fokusom na korisnike i jednostavnom misijom: pomoći im da pronađu svoj balans.

Yettel pokriva celu teritoriju Srbije brzim i pouzdanim internetom, pružajući superiorno korisničko iskustvo. Prvi je operator koji je pokrenuo 5G testno okruženje u Srbiji. Yettel nudi kreativna, inovativna i jednostavna rešenja za korisnike na mobilnom i fiksnom tržištu, a 2021. godine lansiran je Hipernet sa najboljim internetom i digitalnom televizijom za celo domaćinstvo.

Za više informacija, posetite www.yettel.rs.

foto: Vladimir Pavlović, predsednik upravnog odbora Gorske službe spasavanja Srbije i Majk Mišel generalni direktor Yettela