Novi izgled Instagrama - LookerWeekly.com
Novi izgled Instagrama - LookerWeekly.com

Novi izgled Instagrama

Vaše slike imaju svoj profil

Instagram je za kratko vreme osvojio onaj deo sveta koji koristi mobilni telefon. Vreme je da vaše fotografije dobiju profil kakav zaslužuju.

Iako je Instagram na svom početku bio rezervisan samo za iPhone korisnike, ceo svet je pričao o njemu. Jedni su delili fotografije, drugi su ih komentarisali a treći su želeli da budu deo te nove foto-zajednice. Prateći zahteve tržišta, Instagram je kreirao podršku i za Android korisnike čime je ovaj servis doživeo totalni “bum”.

Instagram je od početka vodio računa da u centru pažnje budu kadrovi koje korisnici ovog servisa “hvataju” kamerama svojih mobilnih uređaja, uvek dorađeni Instagram filtrima. Ipak, mnogi su smatrali da je falilo malo reda u celom tom svetu kadrova. Tim koji stoji iza ovog servisa slušao je “glas naroda” i uveo Internet profile svojih korisnika.

Na ovim “web” profilima, prikazane su sve fotografije jednog korisnika. U zaglavlju ovog profila, prikazane su najnovije podeljene fotografije a takođe je olakšano i podešavanje koje profile želite da “pratite”. Sa ovom promenom, može se reći da je Instagram počeo da prerasta u ozbiljan lični portfolio mobilnih fotografija, koji možete sa ponosom podeliti sa drugima.

Može se očekivati da će zahvaljujući novom prikazu fotografija, posećenost određenih profila biti višestruko povećana. Ovo će dodatno pomoći Instagramu da se postavi kao novi marketinški servis na Internet nebu.

Nove profil stranice nisu trenutno dostupne svim nalozima, ali će se taj proces odvijati u narednom periodu. Budite strpljivi i bićete oduševljeni.